Startevent 21 juni Health Transformation Community Green tijdens Jaarcongres Alles is gezondheid

Jaarcongres 2023 | De Groene Route | Inspyrium

Op woensdag 21 juni 2023 organiseert Alles is Gezondheid: De Groene Route. Dit is de zomerse editie van het jaarcongres. Speciaal voor alle vooruitstrevende gezondheidsprofessionals in Nederland. En dat op de dag waarop de zomer officieel zijn energie ontketent. Met daaraan gekoppeld de start van de Health Transformation Community Green. Hier maken de eerste geselecteerde deelnemers kennis met elkaar en het projectteam.

Op de langste dag van het jaar wijkt Alles is Gezondheid af van de gebaande paden. Gaan ze samen op weg naar een groener, gezonder en gelukkiger Nederland. En leggen ze de focus op natuur, buiten en groen. Maar De Groene Route staat ook voor veranderen, vernieuwen en verduurzamen. Groen, in de breedste zin van het woord dus.

Bijvoorbeeld op het gebied van leefomgeving, regio’s en wijken, bewegen en leefstijl, mentale gezondheid, duurzaam voedsel, planetary health, het natuurlijke in jezelf, gezond werken en natuurinclusief bouwen. De vraag is hoe we gezamenlijk koers houden, wat we onderweg tegenkomen en wie onderweg de rol als gids vervult.

Op het terrein van Boomkwekerij Ebben bieden we van 10.30-17.00 uur interactieve sessies, inspirerende presentaties, frisse gedachtes, opvallende exposities, co-creatie, start van de Health Transformation School Green en gezonde activiteiten. Buiten wanneer het kan en binnen met een buitengevoel. Met o.a. de Buitenpsychologen, Sociale Voedseltuin, speciale Weetings, Beweegalliantie, Greenboss, mindfullness en nog veel meer (programma is in ontwikkeling).

Inspyrium in Cuyk (onder de rook van Nijmegen) is de groenste evenement locatie van Nederland. Stap in een groene wereld en ontmoet elkaar in de daktuin, boomhut, kas, kwekerijloods, ideeënbus of boomgaard.

Aanmelden voor nieuwsbrief