FAQ's

FAQ's

Wat zijn de deelnamekosten?

De eigen bijdrage aan de Health Transformation Community bedraagt dankzij onze sponsors slechts 750 euro exclusief 21% BTW. Je krijgt minimaal 6 cursusdagen, meerdere werksessies, interactieve trainingen met topsprekers, opdrachten en games, intervisie, onderlinge uitwisseling, netwerkgelegenheid en nog veel meer.

Maak ik wel kans? Heeft aanmelden wel zin?

Jazeker heeft aanmelden zin. Of je als eerste of als laatste aanmeldt, we nemen alle inschrijvingen in overweging en maken een mooie diverse mix van mensen. En voor de afvallers hebben we ook nog een interessant alternatief in petto, dus meld je vooral aan. Het kost je niet heel veel tijd en als je wordt uitgekozen is het de inspanning dubbel en dwars waard. Heb je toch nog twijfels? Stuur ons een berichtje en we denken met je mee.

Ik heb meegedaan aan de Health Innovation School. Is HTC iets voor mij?

De Health Innovation School gaat over kennis en vaardigheden over innovatie, waarbij je per innovatieproject volgens principes van design thinking naar een eindpunt toewerkt. De Health Transformation Community gaat over de verandering en transformatie van een systeem. Dat geeft andere vraagstukken én gaat over een continu proces zonder een écht eindpunt.

De doelgroep is bij de Health Transformation Community specifieker gericht op de regisseur of coördinator van een netwerk rondom gezondheid of preventie. De vorm die bij de Health Innovation School uiterst succesvol is gebleken, het actiegericht leren, de domeinexperts en coaches die je ondersteunen; al deze succesvolle elementen komen wel terug in de Health Transformation Community.

Wanneer is de deadline voor aanmelden?

De groep voor de eerste editie is vol. 

Wanneer hoor je of je geselecteerd bent? 

De groep voor de eerste editie is nu in principe vol. Aanmeldingen die nog binnenkomen zullen wij direct in behandeling nemen.

Moet je al in een AIG netwerk zitten om deel te kunnen nemen? 

Nee

Maakt het verschil of je bij een groot/klein 1 of meerdere netwerken betrokken bent? 

Nee

Welke opbrengsten verwacht Alles is Gezondheid zelf?

We hopen een effect te bereiken op 3 niveaus .

  1. Persoonlijk leereffect: fijn en leerzaam voor mensen om meer te weten en lol te hebben en houden in je werk want transformeren of veranderen is niet altijd makkelijk.
  2. Regio effect: de kennis en kunde en energie van de mensen daarvan hopen we dat het effect zal h ebben op de betreffende gezondheids netwerken/allianties of projecten, soort olievlek effect.
  3. Landelijk effect: om de zz naar gg omslag nu te gaan doen en realiseren in plaats van continu op te schrijven, zodat we een gezonde populatie krijgen en 'health in all policies'.

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Uitvoeringslocatie:
Jaarbeurs Innovation Mile (JIM) 
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Contact organisatie: 085 485 32 16
info@healthtransformationcommunity.nl